Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ο έπαρχος κ. Καίσης βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των Πλακιωτών

Την Τετάρτη 22/05/2013 στα γραφεία της Νε. Β.  πραγματοποιήθηκε συνάντηση Πλακιωτών όπου εκλέχτηκε τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από τον Βλαδίμηρο Μήτση, Σταύρο Γκιζέλη και Γιάννη Σουλιώτη οι οποίοι θα ασχοληθούν με την εύρεση πόρων για την συνέχιση των εργασιών του Ιερού Ναού. 
Αποφασίστηκε να διοργανωθεί το πανηγύρι στο χωριό στις 13/08/2013.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν ολοκληρωθεί η τεχνική διαμόρφωση της πλατείας και τα έργα για την ανάδειξη της πλατείας και του συνολικού χώρου που περιβάλλει τον Ιερό Ναό.
Οι εργασίες ανέγερσης του Ιερού Ναού προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Με την αποφασιστική και καθοριστική παρέμβαση του επάρχου κ. Καίση επιτεύχθηκε η απελεύθερωση του καταπατημένου οικοπέδου και αφού έγιναν δεντροφυτεύσεις ξεκινούν στο επόμενο διάστημα οι εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου του Ι.Ν. με καθαρισμό και καλλωπισμό του χώρου.
Ο κ. Καίσης βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των Πλακιωτών για την επίλυση διαφόρων προβλημάτων και έχει δημιουργήσει μαζί τους σχέσεις αμοιβαιότητας, εμπιστοσύνης και ανθρωπιάς.
Ο Έπαρχος οικοδομεί καθημερινά σχέσεις συνεργασίας και συλλογικότητας με τους κατοίκους του χωριού μας καταβάλλοντας τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να βελτιωθεί η καθημερινότητα τους, να υλοποιηθούν έργα υποδομής και να δημιουργηθούν συνθήκες ανάπτυξης και ευημερίας.
Τον αγαπητό έπαρχο τον ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε.
To ΔΣ της Αδελφότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου