Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Τιμητική βραδιά αδελφότητας Πλακιωτών προς τους ευεργέτες Αθανάσιο και Μαρίνα Μαρτίνου. ΦΩΤΟ

         ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
 Της Αδελφότητας Πλακιωτών  Βορείου Ηπείρου

Tην  9ην Δεκεμβρίου 2014 στο εξοχικό κέντρo <<ΧΡΥΣΟ ΠΕΤΑΛΟ – Λ. ΠΑΡΝΗΘΟΣ ΑΧΑΡΝΑΙ>>  τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αδελφότητας  καθώς και συγχωριανοί Πλακιώτες, διοργάνωσαν μια τιμητική βραδιά προς το ζεύγος του εφοπλιστή Αθανάσιο & Μαρίνα ΜΑΡΤΙΝΟΥ ως ευεργέτες του ανεγειρομένου ναού << Μεταμόρφωσης Σωτήρος Χριστού>> στο χωριό Πλάκα - επαρχίας Αλύκου-  Αγίων Σαράντα της Βορείου Ηπείρου.
Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Ιωάννης   ΚΑΣΣΑΒΟΣ, ο Αντιδήμαρχος Αχαρνών κ. Αναστάσιος ΧΙΟΣ , το ζεύγος Σάββα & Χρυσούλα ΣΙΑΤΡΑ καθώς και ο αιδεσιμότατος πατήρ Κώστας Μιχαηλίδης μετά της πρεσβυτέρας συγχωριανής μας, Δήμητρας.
Μετά τις προσφωνήσεις και το καλωσόρισμα των επισήμων προσκεκλημένων, ακoλούθησε συζήτηση πάνω στα προβλήματα που απασχολούν τους Βορειοηπειρώτες, κατοίκους του Δήμου Αχαρνών ,τα οποία έθεσε ο Γρηγόρης Γκιζέλης προς τον Δήμαρχο Αχαρνών.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος έδειξε ιδιαίτερη κατανόηση και δεσμεύτηκε στο να βοηθήσει και να συμπαρασταθεί στα προβλήματα των  Βορειοηπειρωτών κατοίκων του Δήμου Αχαρνών.
             

Εκ μέρους  του  Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας

               
Ο πρόεδρος  
Χρήστος Γιωργάκης









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου